TOKO LELYDORP LELYSTAD

Recentebeoordeling


4 sterren uit 56 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toko Lelydorp Lelystad. Meer weten? Ontdek meer

21 jul 2024 om 0:18 Het eten was heerlijk! Broodjes waren goed gevuld en de saoto soep was ook goed op smaak! Ga hier zeker vaker bestellen. Ik vind persoonlijk dit de beste tent in Lelystad op het gebied van Surinaams eten! Mijn complimenten.
13 jul 2024 om 9:05 Saoto en Chinese tayersoep waren heerlijk.
9 jul 2024 om 19:06 Heerlijk een broodje zoutvlees en nasi. Goed van smaak, lekkere zuur en kipfilet. Vlug weer een keer bedtellen!!!!
8 jul 2024 om 20:11 Mega lekkere saoto!
29 jun 2024 om 10:24 Verschrikkelijk gewoon, ik had een rotirol besteld hij was zo gort droog geen enkele saus heb hem geopend zag meer aardappelen enkele kouseband en 3 stukjes kip allemaal als compacte rol opgerold, ongelofelijk , de vel was ook te groot en niet gerold
28 jun 2024 om 21:35 Blijft voortreffelijk. Weer heerlijk genoten van de antroewa.
26 jun 2024 om 21:11 Superlekker vers homemade eten. Bedankt dat ik het laatste moment nog kon veranderen in bezorgen i.p.v. afhalen.
22 jun 2024 om 13:09 Duurde 2 uur voor het eten aankwam. De hoeveel was heel gierig, een "nederlands"portsie op zn best. Was wel smakelijk. Hier bestel ik dan ook niet meer
21 jun 2024 om 21:25 Teleurstellend! Chinese Tayer soep was verre van hoe het bereid hoort te zijn! Dan bel je daarover doen ze alsof je onzin praat en hij het niet begrijpt. de Nasi ging ook nergens over. Ik bestel elk geval nooit meer!
18 jun 2024 om 13:32 Tussen het bestellen en levering zat 2 uur ( op een maandagavond ) ik snap dat er soms situaties zijn dat het langer kan duren maar er is geen communicatie heb gebeld na ruim 1 uur en het zou er binnen 20 min zijn , helaas werd het wat later 2 uur
17 jun 2024 om 23:36 Zoals het eten thuis smaakt, zo ook bij Lelydorp. Ik heb weer heerlijk gegeten.
15 jun 2024 om 21:16 Zoals gewoonlijk lekker én optijd